Contactgegevens

Handelsnaam: HappyZenHome is een dochterbedrijf van HappyZenHeart.
KVK nummer: 55915469
BTW nummer: NL00142069B76
Vestigingsadres (geen bezoekadres!): Puntegaalstraat 75, 3024EB Rotterdam
Telefoonnummer: +31 (0)6 37 27 41 66
E-mailadres: contact@happyzenheart.nl

Q&A

Vragen over onze producten, leveringen of naleveringen? Lees dan graag eerst onze Q&A sectie voordat je contact met ons opneemt. 😃

Bestellingen kunnen geleverd worden in Nederland en België.

Allereerst ontvang je een bevestiging van de bestelling. Krijg je die niet binnen 10 minuten? Check eerste je spam-map/ongewenste mail. Soms kunnen mailtjes automatisch daar belanden. Staat de bevestigingsmail ook niet in de spam? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een verkeerd e-mailadres ingevuld. Neem contact met ons op zodat wij jouw e-mailadres kunnen aanpassen.

Nadat de bestelling is bevestigd worden de artikelen ingepakt en vervolgens meegegeven aan de vervoerder.
Alle artikelen worden binnen 1 tot 3 werkdagen, zolang de voorraad strekt, thuisbezorgd.

Mocht je niet aanwezig zijn wanneer de bezorger langskomt, dan kan de bestelling bij de buren geleverd worden. De bestellingen worden alleen bezorgd op werkdagen tussen 09:00 – 21:00. Op weekenden en feestdagen wordt er niet bezorgd.

De door HappyZenHome opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding. Je bent gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Ja, je kunt jouw bestelling wijzigen of annuleren binnen 24u na het plaatsen van de bestelling. Neem hiervoor contact met ons op via de oranje chat-button, linker onderaan deze pagina voor alle contactmogelijkheden.

Er zijn maar liefst twee mogelijkheden:

– De bestelling gratis ophalen, alleen mogelijk op afspraak, op het vestigingsadres te Rotterdam.
– De bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen.

Let op: het is niet mogelijk een bestelling te laten bezorgen op een postbus- of antwoordnummer.

Bestellingen boven de €75,- worden gratis bezorgd in Nederland. Voor de overige landen worden de verzendkosten na het invullen van de adresgegevens berekend. De verzendkosten zijn afhankelijk van het type pakket.

Standaard pakket
Het tarief voor een standaard pakket van >30 kg binnen het formaat van 175 x 78 x 58 cm verschilt per land. Zie hieronder voor de tarieven voor Nederland en België.

Voor de overige landen worden de verzendkosten berekend nadat de adresgegevens zijn ingevuld:

– Nederland: €4,95
– België: €7,50

Je ontvangt een e-mail zodra het pakket wordt verstuurd vanuit de webshop, met daarin een Track & Trace code, zodat je het pakket kunt volgen op de website van de transporteur.

Let op: Het kan zijn dat jouw bestelling in meerdere pakketten wordt verstuurd. Per pakket ontvang je een verzendbevestiging. In deze e-mail vind je ook de Track & Trace code waarmee je het pakket online kunt volgen.

Zodra je voor “Gratis ophalen” hebt gekozen ontvang je een e-mail met factuur en afhaalbericht. Met dit afhaalbericht kun je het pakket, op afspraak ophalen aan ons vestigingsadres te Delfshaven, Rotterdam.

Er wordt vervolgens, nadat de bestelling is geplaatst, telefonisch, per e-mail of Whatsapp contact met je opgenomen m.b.t. een geschikt afhaalmoment.

Als je het pakket door iemand anders op wilt laten halen is dat geen probleem. De persoon dient wel het afhaalbericht mee te nemen zodat wij het pakket veilig kunnen afgeven.

Tijdens het invullen van de (bezorg)gegevens kun je zelf het bezorgadres aangeven.

– Het is niet mogelijk om:een bestelling te laten bezorgen op een postbus of antwoordnummer;
– het bezorgadres van een geplaatste bestelling te wijzigen.

In het geval dat je onjuiste gegevens hebt verstrekt waardoor bezorging niet mogelijk is, dan is dit in jouw eigen risico. HappyZenHome neemt hiervoor geen verantwoording.

De consument is zelf verantwoordelijk voor een correcte invoering van adresgegevens. Indien adresgegevens foutief zijn ingevuld en jouw bestelling reeds onderweg is, dan wordt het pakket retour naar HappyZenHome gestuurd. We kunnen de bestelling nog een keer naar je opsturen of je hebt ook de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

Let op: HappyZenHome is niet verantwoordelijk voor de dekking van de verzendkosten bij een verzending waarbij het adres incorrect door jouw is ingevoerd. Ook bij een tweede aflevering is de consument zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Mocht jouw bestelling als afgeleverd staan, kijk dan of de bestelling bij de buren is afgeleverd. Zo niet, neem dan contact met ons op via de de oranje chat-button, rechts onderaan deze pagina. Wij zullen een onderzoek starten bij de koerier.

Je kunt de papieren factuur vinden bij jouw pakket of digitaal in je account.

LEKKER MAKKELIJK APPEN, MAILEN OF BELLEN?

Neem dan contact met ons op via de oranje chatbutton, 👈 links op deze pagina.
Gaat je vraag over een reeds geplaatste bestelling? Vergeet dan niet je ordernummer door te geven!