OVER HAPPYZENHOME

Iedereen heeft het tegenwoordig razend druk met een stressvolle baan, een hectisch gezin of een studie waarbij je overladen wordt met deadlines en examens. Het probleem hiervan is: die je dit te lang, dan wordt het een ongezonde conditionering van je, wat je vervolgens in het dagelijks leven van je met je meedraagt.
De oplossing is dat je ervoor kunt zorgen om helemaal tot rust te komen wanneer je je bevindt in je natuurlijke habitat. Juist, je eigen huis dus. Je eigen woning zou een baken van rust en ontspanning moeten zijn, waarbij je je lichaam, geest en ziel volledig weer kunt opladen. Net zoals die iPhone die iedere nacht tijdens het slapengaan aan de lading gaat.

De missie van HappyZenHome is dan ook om jouw woning te bekeren in een thuis (Home), waar jij je kunt opladen en volledig tot rust kunt komen (Zen) met als gevolg dat je een gelukkiger mens wordt (Happy), zodat je dit kunt delen met je omgeving (familie, vrienden, collega’s en studiegenoten).

Dit trachten wij te doen door het verkopen van bescheiden huisdecoratieve artikelen met een vibe die het zen-gevoel bij jou aanwakkeren, elke keer dat je er naar kijkt of er gebruik van maakt. Dit kunnen bijvoorbeeld wanddoeken zijn om je muren een aura van rust te geven, een Japans thee-setje om de gelegenheid te creëren je lichaam en mind tot rust te krijgen onder het genot van een zentastisch theetje of een luxe boek met oeroude Hindoeïstische en yogische wijsheid dat fonkelt als een juweel in je boekenkast.

"Ieder huis zou een tempel moeten zijn
met rust, detoxing en inspiratie als bezieling!"

Geoffrey de Jong - Founder HappyZenHome

HappyZenHome is een initiatief en dochterbedrijf van HappyZenHeart; een e-learning platform waarbij men o.a. kan deelnemen aan online workshops, online meditatielessen en coaching, exclusief voor mannen. Alle e-learning omvat thema’s die te maken hebben met mindfulness, de yogische filosofie en persoonlijke groei.
Door middel van HappyZenHome willen we ook onze stempel drukken op het creëren van een minder stressvol, (geestelijk) vitaler, emotioneel gezonder en stabieler spiritueel leven. Dit doen we door bepaalde producten in te kopen die dit gedachtegoed bekrachtigen, zodat je je thuis kunt terugtrekken in je eigen veilige omgeving vol zen!

Ontmoet Geoffrey de Jong

De Smart Creative achter HappyZenHome

Geoffrey ‘Geo’ de Jong (1984) is sinds zijn tienerjaren al bezig met alles wat te maken heeft op mindfulness en spiritueel gebied.

Zo bracht zijn spirituele zoektocht hem door de jaren heen naar o.a. Bali (Indonesië) en India, waar hij in diverse ashrams verbleef, kennis opdeed van diverse gurus en heeft hij o.a. gewerkt voor ParaVisie en de OHM (Hindoeïstische omroep die viel onder het bewind van de NPO), waardoor zijn honger naar meer kennis, meer ervaring en meer (eigen)wijsheid alleen nog maar groter werd. Totdat het op een gegeven moment zich ontwikkelde in een permanente gewoonte, een paradigma, een lifestyle.

Vanuit deze ervaringen is HappyZenHeart geboren als zijn eigen onderneming. Hij heeft zijn yoga-opleiding (200RYT) gevolgd in Rishikesh, India, waarna hij zich is gaan verdiepen in de innerlijke vormen van yoga, de Universele Wet van Aantrekkingskracht en frequenties (klankheling) en leert hij Hindi als derde taal. Hiernaast heeft hij ook diverse cursussen gevolgd van de bekende Hindoepriester en ex-monnik Dandapani, waarbij Meditatie de centrale focus was van de trainingen.